iWKAN čaj za mršavljenje

HRK 130.00

iWKAN – jedinstveni proizvod prema iskustvu interniste koji je smršavio 86 kg prije deset godina, zadržao idealnu težinu i do danas se posvetio pomaganju drugima u skidanju kilograma.

NAPOMENA: ukoliko se plaća općom uplatnicom trošak dostave je  30,00 kn na cijenu artikla

 

135 proizvoda dostupno

iWKAN – jedinstveni je proizvod prema iskustvu interniste koji je smršavio 86 kg prije deset godina, zadržao idealnu težinu i do danas se posvetio pomaganju drugima u skidanju kilograma.

Dosta vam je neuspješnih pokušaja mršavljenja i čarobnih rješenja koja ne djeluju? Jeste li ikada posegnuli za literaturom i pokušali sami pronaći rješenje?  Prirodni put u mršavljenje, optimalna fitoterapija pretilosti ili najmoćnija metabolička iz prirode? Danas je tu – iWKAN kao mješavina domaćeg čaja proistekla iz bogatog kliničkog iskustva AkademskogCentraZdravlja – ŠkoleMršavljenja koji je jedini ovakav stručni centar što ga vode sveučilišni nastavnici u Hrvatskoj. Znanje, priroda i vlastito iskustvo nisu nikad bili ovako „rukom pod ruku“!

Zašto baš iWKAN?

iWKAN-čaj je za sebe napravio prof. dr. sc. Alen Ružić tokom gubitka 86 kg prije 7 godina.

Ovaj istaknuti liječnik koji od tada više nema problema s viškom kilograma i koji je niz godina  voditelj našeg Centra, u želji da sačini čaj koji će mu osobno pomoći pri provedbi dijete, krenuo je tada izučavati znanstvene izvore o čajevima – fitoterapiju. Uz pomoć literature i kolega vodećih stručnjaka u ovom području, on je sastavio ovu originalnu recepturu. Nakon iznimno pozitivnog vlastitog iskustva i trajnih rezultata, čaj se godinama koristio samo za interne potrebe, u radu Akademskog Centra Mršavljenja – Škole mršavljenja. Upravo kroz ovakvu primjenu, stekla su se mnogobrojna iskustva, potvrdila neškodljivost i dugoročna korist ovo čaja.

Kako djeluje iWKAN?

Pojedine njegove sastavnice djeluju na smanjenje osjećaja gladi, druge smanjuju kolebanja šećera u krvi koja su povezana s jakim napadima gladi, a treće potiču izlučivanje tekućine u višku. Tako je ova optimalna mješavina iznimna pomoć koja na metaboličkoj razini stvara učinkovite promjene.

Od čega se iWKAN sastoji?

Ovaj čaj je mješavina optimalnih omjera domaćeg neštkodljivog bilja (crnog duda, graha komušine, lista masline, maćuhice, troskota, preslice i bosiljka). Napominjemo kako se pojedini sastojci u  ovoj mješavini se nalaze u značajno različitim omjerima.

Kako je iWKAN pakovan i zašto?

Ovaj čaj u prodaji je u iznimno velikoj količini pojedinačnog pakovanja – čak 150 g kako bi se jednom dozom zadovoljile mjesečne potrebe svakodnevnog pijenja većine korisnika. Iz usporedbe s klasičnim čajevima koji se uobičajeno prodaju u pakovanjima od 25 do 35 g, proizlazi i cijena ovog proizvoda koja iznosi 130,00 kn.

Želite li uz čaj poduzeti i promjene s prehranom?

PREHRANA METABOLIČKOG RITMA – Ovaj prehrambeni režim idealna je, detaljna shema prehrane koja uz iWKAN čaj osigurava zapanjujuće rezultate. Nju je kreirao prof. Ružić prema načelim individualne dijetoterapije koju je iskušao s uspjehom na sebi i koju provodi u radu s pacijentima. Prehrana metaboličkog ritma je pojednostavljena inačica navedog, temeljena je na stručnim načelima uz pozitivna mišljenja stručnjaka diljem svijeta i široku, uspješnu primjenu u mnogobrojnim klinikama za liječenje pretilosti.

Facebook komentari

komentara

5.00 od 5

1 recenzija za iWKAN čaj za mršavljenje

  1. 5 od 5

    :

    Evo da ostaavim i komentar… Prije 3 tjedna mi je stigao čaj poštom, počela sam ga piti sa sumnjom, ali sam probala ponovo s novim preparatom… Do sada sam skinula 5 i pol kg. trebala bih još 10-ak, vidjet ćemo kako će se dalje razvijati situacija, nadam se da će se nastaviti kao i do sada.

Add Review

Napiši recenziju