jer susjeda uvijek sve zna!

Predstavljamo

Torte i kolači Ivanka

Uspješna studentica treće godine Razredne nastave, supruga i mama tri sina i vrsna slastičarka. Što više dodati na to?

Svakodnevno nam na Facebooku ”iskaču” tako divni kolači za kojima žudimo i jurimo do hladnjaka kako bismo si barem malo utažili glad za slatkim, nismo sigurni da li izgledaju bolje ili su finiji za pojesti, čemu svjedoči i brojka od preko 15 000 zadovoljnih kupaca, zaljubljenika u slatko i egzibicionista koji se upuštaju u iskušavanje svojih kulinarskih mogućnosti.

Susjeda Ivanka je počela učiti kuhati u svojoj petnaestoj godini, od najbolje moguće kuharice na svijetu – svoje majke.
Svoju ljubav prema kuhanju dokazuje time što joj nema dražeg do li kuhanja za svoja četiri dečka, isprobavanja novih recepata i poboljšavanja starih od kojih neke već radi zatvorenih očiju!

Pomislili biste kako jedna tako iskusna i poznata slastičarka sigurno negdje ima veliku slastičarnu i cijeli tim ljudi iza sebe kada uspijeva balansirati svim svojim obvezama.
No ona je do nedavno imala samo malu kuhinju u kojoj je radila, nedavno ju je proširila i sad uživa u radnom prostoru koji si je stvorila, a kada joj se dogodi gužva onda joj majka i sestre uskoče u pomoć.
Za vrijeme blagdana se u njenoj kuhinji radi punom parom, a u toplim mjesecima se štednjak i mikser i ne gase jer se stalno nešto stvara za vjenčanja, krstitke i ostale lijepe događaje kojima se popunjavaju kalendari.

Pitali smo ju da izdvoji ono što najviše voli peći, to su upravo oni kolači koji su ženama najkompliciraniji i na pečenje kojih ne vole gubiti vrijeme. No naša sugovornica nema nikakvih problema sa šest, osam ili trideset i dvije  kore? što smo imali prilike čuti od nekih susjeda… Šalu na stranu, njoj su mađarica, bijele i nailon pite tretman opuštanja pa koliko god one kora imale.

Na pitanje o najdražem kolaču je malo zastala, ona i njen muški dio obitelji nemaju baš onaj jedan najdraži kolač već stalno nešto eksperimentiraju, glavno da je slatko!
Što reći na kraju, osim da je za nas Ivanka jedna prava poslovna žena u svakom smislu te riječi.

Facebook
Pratite Torte i kolači Ivanka na Facebooku!

Recommended

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.